Spray.Bike

BUY SPRAY.BIKE HERE

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ

Το ποδήλατό σας έχει ξεφλουδίσει ή έχετε βαρεθεί το χρώμα του; Έχουμε τη λύση! Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων αλλά και των ειδικών βερνικιών μας Keirin Flake και Keirin Sunlight. Φέρτε τον σκελετό και το πιρούνι του ποδηλάτου σας ή κλείστε ραντεβού στο εργαστήριό μας και έμπειροι μηχανικοί θα ξεστήσουν και θα ξαναστήσουν το ποδήλατό σας πριν και μετά το βάψιμο. Για πληροφορίες και προσφορές επικοινωνήστε μαζί μας.

Αντλείστε έμπνευση και ενημερωθείτε για τις επιλογές χρωμάτων στο www.spray.bike 

Πετύχετε ένα απλό ή πιο πολύπλοκο αποτέλεσμα σύμφωνα με το γούστο σας. Προσαρμόστε το ποδήλατό σας στην προσωπικότητά σας. Πείτε όχι στα βαρετά ποδήλατα. 

CUSTOM PAINTJOBS

Chipped bike? Tired of your existing paint-job? We've got you covered! We can custom paint your bike using our own Spray.Bike rattlecans. Choose from a wide variety of colours including our special Keirin Flake varnishes. You can bring us your frame and fork, or book an appointment with us and our experienced mechanics will disassemble and reassemble your bike prior to and after painting your bike. To get a quote on your dream paint job, contact us here.

For inspiration and colour options, visit www.spray.bike

Your new paint-job can be as simple or as complicated as you wish. Customise your bike to meet your personality. No more boring bikes!

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΒΑΦΕΣ SPRAY.BIKE
HOW TO USE SPRAY.BIKE

For English, click here.

Τα σπρέι Spray.Bike είναι μια επαναστατική σειρά χρωμάτων που σχεδιάστηκαν ειδικά για χρήση σε ποδήλατα τόσο από επαγγελματίες όσο από ερασιτέχνες. Οι βαφές Spray.Bike είναι μια στεγνή ματ επίστρωση πούδρας που δεν στάζει, δεν τρέχει και δεν λειτουργεί απρόβλεπτα. Η ευκολία στη χρήση και η υψηλή ποιότητα του τελικού αποτέλεσματος το καθιστούν ιδανικό για αλλαγές και επιδιορθώσεις στο ποδήλατό σας. Μεταφερθείτε εδώ για φωτογραφίες από τα φανταστικά αποτελέσματα που έχουν πετύχει άνθρωποι από όλον τον κόσμο χρησιμοποιώντας τις βαφές Spray.Bike.

Τεχνικά χαρακτηριστικά μονόχρωμων σπρέι

 • Υψηλής χρώσης ακρυλική βαφή 
 • Στεγνή επίστρωση πούδρας 
 • Δεν στάζει, δεν τρέχει 
 • Δεν απαιτεί χρήση ασταριού 
 • Κατάλληλο για χρήση σε ατσάλι, αλουμίνιο και επιφάνειες από ανθρακόνημα 
 • Μόνιμο και ανθεκτικό: υψηλή ανθεκτικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις αντίξοες καιρικές συνθήκες 
 • Ματ χρώματα 
 • Εύκολη χρήση για δημιουργία σκιών, στένσιλ και ανάμειξη χρωμάτων 
 • Δεν απαιτεί ειδικό εξοπλισμό ή θερμική επεξεργασία μετά τη χρήση 
 • Για μία σατινέ ή γυαλιστερή τελική επίστρωση χρησιμοποιήστεν το Spray.Bike Frame Builder’s Transparent Finish 
 • Διατίθεται σε δοχεία 400ml ή 200ml 
 • Ένα δοχείο 400ml καλύπτει έναν σκελετό και πιρούνι ποδηλάτου με μία επίστρωση
 • Ελάχιστη συνιστώμενη επίστρωση: μία 

Οδηγίες χρήσης 

 • Βεβαιωθείτε πως η επιφάνεια είναι στεγνή και καθαρή 
 • Φορέστε προστατευτικά γάντια, προστατευτικά ρούχα, προστατευτικά ματιών/προσώπου 
 • Η χρήση βαφής πρέπει να γίνεται πάντα σε ανοιχτό χώρο 
 • Κουνήστε το δοχείο για τουλάχιστον 3 λεπτά πριν τη χρήση 
 • Τεστάρετε το σπρέι ψεκάζοντας για 2-3 δευτερόλεπτα πριν τη χρήση 
 • Ιδανική θερμοκρασία χρήσης: 20-25°C. Μην χρησιμοποιείτε τα Spray.Bike αν η θερμοκρασία είναι χαμηλότερη από τους 10°C ή πάνω από τους 35°C, ή αν τα επίπεδα υγρασίας είναι πάνω από 75%. 
 • Πάντα ψεκάζετε με το δόχειο σε κάθετη θέση, αλλιώς η βαφή μπορεί να μην απλωθεί ομοιόμορφα 
 • Μονόχρωμα σπρέι: Ψεκάστε την επιφάνεια από απόσταση 5-12cm 
 • Pocket Clears, Frame Builder’s Smoothing Putty, Frame Builder’s Transparent Finish, Frame Builder’s Cold-Zinc, Frame Builder’s Metal Primer, Frame Builder’s Carbon Primer: Ψεκάστε την επιφάνεια από απόσταση τουλάχιστον 20cm 
 • Keirin Flake: Ψεκάστε την επιφάνεια από απόσταση 30cm 
 • Frame Builder’s Top Wax: Ψεκάστε μία πετσέτα ή ένα ύφασμα χωρίς χνούδια και απλώστε απαλά 
 • Καθώς χρησιμοποιείτε το σπρέι διατηρείτε την κίνηση στο χέρι σας διαρκώς 
 • Αφήστε τη βαφή να στεγνώσει πριν προχωρήσετε σε δεύτερη επίστρωση (μπορείτε να το αγγίξετε σε 10 λεπτά/ για πλήρες στέγνωμα περίμενετε 2 ώρες) 
 • Αφού τελειώσετε, αναποδογυρίστε το δοχείο και ψεκάστε για 2 δευτερόλεπτα πριν το αποθηκεύσετε 
 • Προστατέψτε το δοχείο από τον ήλιο και τις θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 50°C/122°F

Προετοιμασία 
Οι βαφές Spray.Bike εφαρμόζουν σχεδόν σε κάθε ακατέργαστο μέταλλο και βαμμένες επιφάνειες χωρίς κάποια ιδιαίτερη προετοιμασία. Παρ’όλ’αυτά, αν θέλετε να πετύχετε έντονα γυαλιστερό φινίρισμα σε ένα καινούριο φρεσκοβαμμένο ποδήλατο, τρίψτε το σκελετό με ένα πολύ λεπτό γυαλόχαρτο ή ένα τραχύ ύφασμα για να δημιουργήσετε κατάλληλη επιφάνεια για τη βαφή. Επιβεβαιώστε πως όλες οι επιφάνειες είναι καθαρές και χωρίς γράσα. Υπολείμματα από καθαριστικά μπορεί να εμποδίσουν τις βαφές Spray.Bike να απορροφηθούν σωστά. Συνιστάται η χρήση καθαρού φαρμακευτικού οινοπνεύματος ως καθαριστικό πριν τη βαφή όμως εξασφαλίστε πως τα υπολείμματα έχουν απομακρυνθεί με απορροφητικό χαρτί κουζίνας πριν τη χρήση του σπρέι. 

ΠΟΤΕ μην χρησιμοποιείτε ασετόν ή προϊόν που περιέχει ασετόν – θα αποδυναμωθεί η δράση του Spray.Bike καθώς το ασετόν είναι ένα από τα συστατικά του. 

Χρήση σπρέι
Είναι σημαντικό να κατανοήσετε και να διατηρήσετε τις αποστάσεις εφαρμογής του σπρέι, δηλαδή την απόσταση μεταξύ του χεριού σας και της επιφάνειας που ψεκάζετε. Οι αποστάσεις αυτές ποικίλουν ανάλογα με το προϊόν που χρησιμοποιείτε: 

*Μονόχρωμα σπρέι (BLB, Pop, Historic, Vintage, Fluorescent, Pocket Solids): 5-12cm Τα δοχεία Spray.Bike είναι συμπιεσμένα γι’αυτό και προτείνεται η βέλτιστη απόσταση από την οποία η βαφή μπορεί να φύγει από το στόμιο: 5-12cm. Από αυτή την απόσταση η βαφή βγαίνει σχεδόν στεγνή και έτοιμη να απορροφηθεί σωστά. Κάτω από τα 5cm θα υπάρχουν ατέλειες ενώ πάνω από τα 12 ως 12cm η βαφή θα έχει προλάβει να στεγνώσει πριν ακουμπήσει την επιφάνεια εφαρμογής και δεν θα απορροφηθεί σωστά. 

*Pocket Clears, Frame Builder’s Smoothing Putty, Frame Builder’s Transparent Finish, Frame Builder’s Cold-Zinc, Frame Builder’s Metal Primer, Frame Builder’s Carbon Primer: τουλάχιστον 20cm 

*Keirin Flake: τουλάχιστον 30cm 

*Frame Builder’s Top Wax: Ψεκάστε μία πετσέτα ή ένα ύφασμα χωρίς χνούδια και απλώστε απαλά. 

Τα δοχεία Spray.Bike πρέπει πάντα να βρίσκονται σε κάθετη θέση όσο χρησιμοποιούνται. Όταν το δοχείο βρίσκεται σε οριζόντια θέση το προωθητικό αέριο οδηγείται στο στόμιο αντί της βαφής εκτοξεύοντας βαφή με υψηλή πίεση που δημιουργεί σβώλους. Διατηρείτε συνεχόμενη κίνηση στα χέρια σας καθώς ψεκάζετε για να εξασφαλίσετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Μικροβελτιώσεις μπορούν να γίνουν και αργότερα γι’αυτό μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα βαφής σε μία μόνο επίστρωση. Αν ξαναχρησιμοποιήσετε τη βαφή μετά την αποθήκευση τεστάρετε το σπρέι ψεκάζοντας πριν τη χρήση. Αν η βαφή φαίνεται να πιτσιλάει, αφαιρέστε και επανατοποθετήστε το στόμιο καθώς μάλλον έχει βουλώσει. 

Τελευταία βήματα
Τελειοποιήστε το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας χαρτί κουζίνας ή ένα ύφασμα χωρίς χνούδια και τρίβοντάς το απαλά στον φρεσκοβαμμένο σκελετό του ποδηλάτου σας. Αυτό θα κάνει τη βαφή πιο συμπαγή και ανθεκτική. Προτιμήστε να το κάνετε πριν η βαφή στεγνώσει εντελώς δηλαδή μέσα σε δύο ώρες αφού έχετε βάψει. 

Στέγνωμα
Για καλύτερα αποτελέσματα, μην είστε ανυπόμονοι! Αν και η επίστρωση φαίνεται πως έχει στεγνώσει σχεδόν αμέσως (μπορείτε να αγγίξετε μετά από λίγα δευτερόλεπτα), προτιμήστε να αφήσετε τη βαφή να στεγνώσει για περίπου 12 ώρες πριν ξαναστήσετε το ποδήλατό σας. 

Αντιμετώπιση προβλημάτων
Σε περίπτωση που η βαφή παρουσιάσει πουδρένια υφή δημιουργώντας μια πιο άγρια επιφάνεια, αντιμετωπίστε το πρόβλημα εύκολα: Αφήστε τη βαφή να στεγνώσει εντελώς και στη συνέχεια τρίψτε προσεκτικά την επιφάνεια με ένα απαλό ύφασμα ώσπου να γίνει λεία. Αν κάνετε κάποιο λάθος (π.χ. αν βάψετε λάθος σημείο ή χρησιμοποιήσετε υπερβολική ποσότητα προϊόντος) περιμένετε μέχρι η βαφή να στεγνώσει τελείως (έως 2 ώρες) και στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα πολύ λεπτό γυαλόχαρτο ή κάποιο άλλο τραχύ υλικό και απομακρύνετε προσεκτικά τη βαφή. Μην χρησιμοποιήσετε διαλυτικό βαφής καθώς θα καταστρέψει την ακρυλική σύσταση του Spray.Bike και θα δημιουργήσετε μεγαλύτερο πρόβλημα. Μην ξεχνάτε πως η απόσταση εφαρμογής του σπρέι για τις μονόχρωμες βαφές είναι 5-12cm ενώ η απόσταση για τα Pocket Clears, Frame Builder’s Transparent Finish, Frame Builder’s Smoothing Putty, Frame Builder’s Cold-Zinc, Frame Builder’s Metal Primer, and Frame Builder’s Carbon Primer είναι το λιγότερο 20cm. Για τα σπρέι Keirin η απόσταση είναι το λιγότερο 30cm. Το Frame Builder’s Top Wax δεν πρέπει να εφαρμοστεί κατευθείαν πάνω στον σκελετό. Ψεκάστε μία πετσέτα ή ένα απαλό ύφασμα χωρίς χνούδια και απλώστε απαλά. 

Χρήση των φλούο χρωμάτων
Εξαιτίας των περλέ ανακλαστικών τους συστατικών τα φλούο χρώματα περιέχουν περισσότερους κόκκους από τα υπόλοιπα χρώματα. Σας προτείνουμε να τρίψετε τη βαμμένη επιφάνεια με ένα απαλό ύφασμα περίπου μία ώρα μετά το βάψιμο. 

Χρήση των Pocket Clears 
Ιδανικά για τη δημιουργία σμάλτου σε ακατέργαστο μέταλλο, διακριτικές αλλαγές στη βάση των χρωμάτων, δημιουργίες σκιών και σβησιμάτων (διαβάστε τις οδηγίες μίξης χρωμάτων παρακάτω) Μην ξεχνάτε πως ενώ η απόσταση εφαρμογής σπρέι είναι 5-12cm για τις μονόχρωμες βαφές, για τα Pocket Clears είναι τουλάχιστον 20cm καθώς περιέχουν Frame Builder’s Transparent Finish. 

Χρήση της σειράς Keirin 
Η σειρά Keirin Flake των Frame Builder’s Transparent Finish περιλαμβάνει 6 επιλογές σπρέι με χρωματιστές μεταλλικές νιφάδες σε διαφορετικά χρώματα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω από τα χρώματα Spray.Bike για να δημιουργήσουν ένα λαμπερό αποτέλεσμα ή ακόμη και πάνω από εργοστασιακές βαφές για να δώσει ένα εφέ λάμψης στον σκελετό σας. 


Μασκάρισμα και στένσιλ 
Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια τεχνική μασκαρίσματος ( π.χ. ταινία μασκαρίσματος) ή στένσιλ, περιμένετε 20 λεπτά πριν προχωρήσετε στο μασκάρισμα ή στο στένσιλ για να εξασφαλίσετε πως η βαφή έιναι αρκετά στεγνή ώστε να μην ξεκολλήσει όταν αφαιρέσετε την ταινία ή το στένσιλ. Το μασκάρισμα κάποιες φορές μπορεί να προκαλέσει γραμμές από την βαφή που έχει συσσωρευτεί στις άκρες της ταινίας: Περιμένετε 20 λεπτά ώστε να μην ξεκολλήσει η συσσωρευμένη βαφή όταν αφαιρέσετε την ταινία. Αφήστε τη βαφή να στεγνώσει για 2 ώρες το λιγότερο και στη συνέχεια αφαιρέστε τυχόν επιπλέον χρώμα με ένα απαλό ύφασμα.

Μασκάρισμα δύσκολων επιφανειών 
Πολλές φορές το μασκάρισμα μικρών ή περίπλοκων περιοχών (όπως τα σημεία που υπάρχει το λογότυπο της μάρκας του ποδηλάτου) μπορεί να αποδειχθεί απαιτητικό. Αν η απλή ταινία μασκαρίσματος δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, υπάρχουν εναλλακτικές. Το παχύ γράσο μπορεί να είναι μία καλή λύση αφού λειτουργεί σαν εμπόδιο ανάμεσα στη βαφή και την επιφάνεια που βάφετε. Έχουμε επίσης πειραματιστεί με μαργαρίνη και οδοντόκρεμα και τα αποτελέσματα ήταν φανταστικά. 

Μίξη χρωμάτων 
Χρησιμοποιήστε τα Pocket Clears για μίξη χρωμάτων καθώς μπορούν να δημιουργήσουν ραγδαίες και ασυνήθιστες χρωματικές αλλαγές όταν χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με μονόχρωμες βαφές (ιδιαίτερα τα Fluro Clears πάνω από τα μονόχρωμα Fluro). Τα Pocket Clears είναι μια συμπαγής βαφή με διάφανη βάση οπότε το τελικό χρώμα εξαρτάται από το συνδυασμό του βασικού χρώματος μαζί του, π.χ. το κίτρινο Fluro Clear πάνω από μπλε θα γίνει πράσινο. Χρησιμοποιήστε σε σημεία που ενώνονται δύο έντονα χρώματα για να δημιουργήσετε σκιές. Κάντε λίγη εξάσκηση για καλύτερα αποτελέσματα. Σημείωση: Όταν χρησιμοποιείτε τα Pocket Clears ψεκάστε από απόσταση τουλάχιστον 20cm. 


Χρήση του Frame Builder's Metal Primer 
Αυτό το αστάρι μετάλλου είναι ένα λευκό ακρυλικό προϊόν για όλες τις χρήσεις. Περιέχει συστατικά που αποτρέπουν τη δημιουργία σκουριάς. Έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται σε σκελετούς από αλουμίνιο, ατσάλι, ανοξείδωτο ατσάλι ή τιτάνιο. Είναι ακρυλικό και άρα έυκολο στη χρήση. Είναι αρκετά υγρό γι’αυτό γι’αυτό χρησιμοποιήστε το από απόσταση τουλάχιστον 20cm αλλιώς θα στάξει. Ακριβώς επειδή είναι ακρυλικό, είναι εύκολο να τριφτεί με γυαλόχαρτο κι έτσι μπορείτε να διορθώσετε τυχόν λάθη εύκολα. Είναι λευκό κι έτσι μπορείτε εύκολα να δείτε πού το έχετε χρησιμοποιήσει. Είναι πιο πρακτικό στη χρήση σε ατσάλι σε σχέση με το the Frame Builder’s Cold-Zinc του οποίου το γκρι μεταλλικό χρώμα γίνεται δυσδιάκριτο όταν χρησιμοποιείται σε γκρι μέταλλο. Παρακαλούμε σημειώστε πως αυτό το αστάρι προορίζεται μόνο για εξωτερική χρήση –είναι αρκετά παχύρευστο γι’αυτό αποφύγετε να μπει μέσα στον σκελετό του ποδηλάτου σας. 


Χρήση του Frame Builder’s Cold-Zinc 
Ψυχρός ψευδάργυρος με 95% γαλβανισμένη σκόνη ψευδάργυρου και μόνο 5% ενωτικά συστατικά. Η καθαρότητά του του επιτρέπει να λειτουργεί σαν αστάρι αλλά και σαν μια αντιοξειδωτική επίστρωση. Παρ’όλ’αυτά, επειδή πρόκειται για σχεδόν αγνό υγρό μέταλλο, η χρήση του μπορεί να είναι απαιτητική στην αρχή. Ψεκάστε από απόσταση τουλάχιστον 20cm. Όπως και στα χρώματά μας, τα συστατικά σε αυτό το προϊόν είναι σε μορφή πούδρας –υγροποιείται κατά την έξοδο από το δοχείο και εξατμίζεται αφού βγει από αυτό. Επομένως, ψεκάζετε σκόνη ψευδάργυρου. Αν ψεκάσετε από πολύ μακριά, δεν θα κολλήσει πάνω στην επιφάνεια. Αν ψεκάσετε από πολύ κοντά, θα εμφανιστεί υγρό. Προτείνουμε να κάνετε μια δοκιμή σε μία συμπαγή καμπύλη πλαστική ή μεταλλική επιφάνεια πριν τη χρήση στο σκελετό του ποδηλάτου σας. Μια μικρή ποσότητα σπρέι (μία ψεκασιά) στο εσωτερικό του σκελετού είναι χρήσιμη. Το δοχείο πρέπει να βρίσκεται σε κάθετη θέση όμως, γι’αυτό κρατήστε τον σκελετό ψηλά. Αν και συνιστούμε τη χρήση αυτού το προϊόντος μόνο σε ακατέργαστο ατσάλι, είχαμε επιτυχημένα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας το σαν αστάρι και σε επιστρώσεις χρωμίου και νίκελ. Απαιτείται προσοχή στη χρήση καθώς πρόκειται για μέταλλο σε μορφή σκόνης, κάτι που σίγουρα δεν πρέπει να εισπνεύσετε. Είναι λοιπόν απαραίτητο να φοράτε μάσκα. Αν δεν αισθάνεστε άνετα με αυτό το προϊόν, το Frame Builder's Metal Primer είναι μία υψηλής τεχνολογίας εναλλακτική και πιο έυκολο και ασφαλές στη χρήση (σχεδόν όσο τα χρώματά μας). Είναι όμως παχύρευστο ακρυλικό γι’αυτό μην το χρησιμοποιήσετε στο εσωτερικό του σκελετού! 


Χρήση του Frame Builder’s Carbon Primer 
Το ανθρακόνημα, είτε ως σύνθετο υλικό είτε ως ύφανση, είναι ένα υλικό που δύσκολα βάφεται. Αυτό το αστάρι όταν στεγνώνει, δημιουργεί μια άγρια υφή πάνω στην επιφάνεια, τόσο λεπτή που δεν είναι ορατή, είναι όμως αρκετή ώστε η βαφή να κολλήσει πάνω της. Ψεκάστε από απόσταση τουλάχιστον 20cm. Μην χρησιμοποιείτε υπερβολική ποσότητα προϊόντος, μία επίστρωση είναι αρκετή. Στην πρώτη χρήση ίσως σας φανεί παράξενο σαν προϊόν, τα αποτελέσματα όμως αξίζουν. Στην αρχή εμφανίζεται υγρό σαν νερό, στη συνέχεια όμως στερεοποιείται. Σας προτείνουμε να κάνετε μια δοκιμή σε μια συμπαγή καμπύλη πλαστική ή μεταλλική επιφάνεια ώστε να εξοικειωθείτε. Λίγη εξάσκηση θα σας βοηθήσει πριν αρχίσετε να ψεκάζετε τον ακριβό σας φίλο! Αν παρατηρήσετε ορατές σταγόνες αφού στεγνώσει, αφαιρέστε τις απαλά με γυαλόχαρτο. Επιπλέον, το αστάρι αυτό είναι διαφανές οπότε μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο το ποδήλατο, ακόμη και σε σημεία που θέλετε να αφήσετε άβαφα.

 

Χρήση του Frame Builder’s Smoothing Putty
Αυτός ο παχύρευστος καλυπτικός στόκος είναι ιδανικός για παραμελημένους σκελετούς. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καλύψει μικροατέλειες, όπως γρατζουνιές, σκουριά ή αυτοκόλλητα. Κρατήστε το δοχείο σε απόσταση τουλάχιστον 20cm από την επιφάνεια που ψεκάζετε. Μπορεί να τριφτεί εύκολα με γυαλόχαρτο αφού στεγνώσει. Ελάχιστη συνιστώμενη επίστρωση: μία. Σημείωση: Αν χρησιμοποιείτε το Frame Builder’s Cold-Zinc ή το Metal Primer, ψεκάστε πρώτα με αυτά κι έπειτα με τον καλυπτικό στόκο. 


Χρήση του Frame Builder’s Transparent Finish
Βεβαιωθείτε πως η βαφή είναι εντελώς στεγνή πριν το χρησιμοποιήσετε. Κουνήστε καλά το δοχείο. Κρατήστε το σε απόσταση τουλάχιστον 20cm από την επιφάνεια και ψεκάστε απαλά διατηρώντας συνεχόμενη την κίνηση στα χέρια σας. Ελάχιστη συνιστώμενη επίστρωση: μία Σημείωση: Μία επίστρωση προσφέρει σατινέ αποτέλεσμα, δύο ή παραπάνω επιστρώσεις προσφέρουν γυαλιστερό αποτέλεσμα. Διάρκεια στεγνώματος ανάμεσα στις επιστρώσεις: 2 ώρες / τελικό στέγνωμα: τουλάχιστον 24 ώρες.

 

Χρήση του Frame Builder’s Top Wax 
Το Top Wax είναι κατάλληλο για χρήση σε όλα τα ποδήλατα. Πρόκειται για ένα υψηλής ποιότητας κερί φινιρίσματος με βάση το νερό, που δημιουργεί μία αόρατη πολύ λεπτή προστατευτική επίστρωση σε κάθε βαμμένο σκελετό από μέταλλο, ανθρακόνημα ή ακόμα και ξύλο. Δεν δημιουργεί εφέ γυαλίσματος σε ματ βαφές οπότε συνδυάζεται τέλεια με όλα τα χρώματα Spray.Bike. Μην ψεκάζετε κατευθείαν τον σκελετό. Ψεκάστε ένα χαρτί κουζίνας ή ένα ύφασμα χωρίς χνούδια και απλώστε απαλά. Χρησιμοποιείτε το Top Wax τακτικά, ειδικά μετά το καθάρισμα του ποδηλάτου σας.

Αποθήκευση 
Οι βαφές Spray.Bike έχουν διάρκεια ζωής έως και 10 χρόνια. Αποθηκεύστε τα όρθια σε θερμοκρασία κάτω από 50°C ώστε να είναι πάντα στη διάθεσή σας για μικροδιορθώσεις.

Έμπνευση 
Χρειάζεστε λίγη έμπνευση πριν ξεκινήσετε; Μεταφερθείτε εδώ για φωτογραφίες από τα φανταστικά αποτελέσματα που έχουν πετύχει άνθρωποι από όλον τον κόσμο χρησιμοποιώντας Spray.Bike. Μεταφερθείτε εδώ για ενδιαφέροντα και εκπαιδευτικά βίντεο

BUY SPRAY.BIKE HERE